Livrarea si returnarea produselor: termoizolatii

Livrarea si returnarea produselor

Livrare

Comanda este trimisa in aceeasi zi lucratoare daca a fost confirmata telefonic inainte de ora 15. Pentru comenzile confirmate dupa aceasta ora expedierea se va face in ziua urmatoare. izolatie-termica.ro foloseste serviciile unui curier rapid - in acest fel coletul ajunge in maxim 48 ore la destinatie (de obicei in ziua urmatoare). Taxa de livrare se va calcula la plasarea comenzii.


Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare si costa 20 lei. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 de lei (TVA inclus).

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.

Prin "Curier rapid" avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery". 

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore.


Tarife de livrare
Curier Rapid aproximativ 20 lei 
Pentru comenzile mai mari de 300 de lei TVA inclus, livrarea este gratuita

Conditii de returnare 

Garantam ca produsele comercializate de izolatie-termica.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca nu sunteti incantati de produsele izolatie-termica.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. izolatie-termica.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu se accepta produse care au fost:

  • deteriorate de catre dvs.
  • produse ce prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice;
  • nu se accepta produse care nu sunt insotite de toate accesorile.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele intacte, si de toate documentele cu care ti-au fost livrate.

https://www.izolatie-termica.ro/retur-produse.php


Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati comenzi@izolatie-termica.ro

Sus