Despre Aktivtherm: termoizolatii

Despre noi

 

Companie

REAL INVEST srl, fondată în 2006, este o companie specializata in fabricarea materialelor termoizolante in varianta naturala, destinate protectiei termice a cladirilor.

Firma noastra conștienteaza starea actuală a clădirilor existente, nevoia de îmbunătățire a mediului interior al acestora și de reducerea consumului energetic la nivel global. Principalul instrument este produsul aKtivTHERM® care combinat cu alte produse fabricate sau comercializate de compania noastra, oferă o nouă dimensiune a conceptului de izolare termica.

Se cunoaste faptul ca pentru a creste performanța energetică a clădirilor s-au pus presiuni legislative (Directiva UE 2002/91/CE și mai noua și stricta forma a acesteia 2010/31/UE) iar implementarea lor va cere noi soluții tehnologice.

Termoizolatia de interior aKtivTHERM® este o soluție inovatoare, de ultima generatie, iar dezvoltarea acestui produs, care reprezinta  activitatea principala a societatii noastre, este validata prin intermediul unei rețele de distributie la nivel mondial prin mesteri, persoane fizice sau firme instruite sa  puna in opera produsul pe piață.

Produsul aKtivTHERM® a fost dezvoltat pe parcursul a mai multor ani utilizand micro-tehnologia si se bazeaza pe proprietatile termoizolante si termoreflectante ale microsferelor de sticla 3M (bubble glass 3M) obtinute intr-un strat ultra-subtire de doar 1,0 mm. Cercetarile de ultima ora din cadrul companiei noastre au ajuns sa faca trecerea de la micro-tehnologie la nano-tehnologie prin implementarea celui mai bun termoizolator din lume-AEROGELUL- in componenta produsului nostru dand noi valori ultraperformante produsului nostru. 

Izolatia aKtivTHERM® 3-in-1 ofera sectorului public si privat o solutie eficienta de crestere a performantei energetice a cladirilor, a masinilor si echipamentelor, obtinandu-se astfel economii la incalzire, imbunatatirea confortului termic precum si eliminarea definitiva a cauzelor formarii igrasiei si mucegaiului

Experienta noastra acumulata de-a lungul timpului cu acest nou tip de izolare termica ne permite sa furnizam expertize tehnice detaliate de aplicare a produsului nostru pentru fiecare problema in parte a clientilor nostri.

Oferim partenerilor nostri de afaceri atat suport tehnic si informatii referitoare la produsele noastre cat si training la aplicarea si utilizarea sistemului aKtivTHERM® , astfel incat clientii finali sa primeasca cele mai potrivite solutii pentru cerintele lor de izolare termica..

Real Invest este in permanenta la dispozitia beneficiarilor si partenerilor nostri care s-au convins de calitatea, performantele si utilitatea produsului aKtivTHERM®

Sus